Φορολογικός Σχεδιασμός Φυσικών & Νομικών Προσώπων

Φορολογικο Γραφειο Θεσσαλονικη – Φορολογια Φυσικων & Νομικων Προσωπων

Η φορολογια φυσικων-νομικων προσωπων αποτελεί για την εταιρία μας (Οικονομική Συμβουλευτική – Φορολογικο Γραφειο Θεσσαλονικη) μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχει.

Η Οικονομική Συμβουλευτική και οι συνεργάτες της όλα αυτά χρόνια της πορείας της έχει να επιδείξει άρτια υποδομή και συνεχή επιστημονική κατάρτιση σε θέματα εξατομίκευσης της Φορολογικής νομοθεσίας στην εκάστοτε περίπτωση.

Στο διευρυμένο πλαίσιο των υπηρεσιών της Οικονομικής Συμβουλευτικής ως φορολογικο γραφειο Θεσσαλονικη, η φορολογια φυσικων και νομικων προσωπων αποτελεί και αντιμετωπίζεται ως ένας ξεχωριστός κλάδος, της επιστήμης των οικονομικών, που απαιτεί εξειδίκευση, χειραγώγηση και συνεχή εκπαίδευση. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο που πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα, ότι δηλαδή η φοροτεχνική διαχείριση των χρηματοροών που δημιουργούν υποχρεώσεις ή απαιτήσεις έναντι του κράτους αλλά και των διαφόρων κονδυλίων των χρηματοοικονομικών καταστάσεων δεν είναι υπόθεση που μπορεί να ανατεθεί στον οποιονδήποτε ή να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης από οποιονδήποτε.

Η εμπειρία της εταιρείας μας σχετικά με την φορολογια φυσικων-νομικων προσωπων

Η εμπειρία μας συνδυαστικά με τη συνεχή κατάρτιση σε υποθέσεις διοίκησης και παρακολούθησης φορολογικών προστίμων, υπολογισμού και διαχείρισης καταλογισμού φόρων και εστίασης σε θέματα αποδεκτής προετοιμασίας στις επιταγές των φορολογικών ελέγχων, μας οδηγεί στο να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια. Κι αυτό το πετυχαίνουμε στο μέγιστο βαθμό, όχι μόνο ως ένα σύγχρονο φοροτεχνικό γραφείο, αλλά ως μια ομάδα συνεργατών που αποβλέπει συνεργατικά στη βέλτιστη δυνατή φοροτεχνική λύση ωσάν να ήταν αποκλειστικά δική της περίπτωση. Για αυτό τον λόγο και προς αυτή την κατεύθυνση, κάθε πελατειακή σχέση στα όρια που επιτρέπεται, διακατέχεται από έναν επιπρόσθετο τόνο συνεργατικής και όχι μόνο πελατειακής ηθικής και αποδοτικότητας.

Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

 Η Οικονομική Συμβουλευτική παρέχει πολύπλευρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, με συνέπεια και αξιοπιστία. Με βάση την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, την ανάλυση και μελέτη της φορολογικής-οικονομικής-εργατικής νομοθεσίας, η οποία αλλάζει καθημερινά, σε ένα αβέβαιο φορολογικό και εργασιακό περιβάλλον, είναι η εταιρία μας είναι σε θέση να παρακολουθεί με επιτυχία το θεσμικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα πρέπει να λειτουργούν σύννομα οι πελάτες της.

Οι υπηρεσίες μας

Οργάνωση Λογιστηρίων

Μισθοδοσία

Μετατροπές & Συγχωνεύσεις

Φορολογία Φυσικών & Νομικών Προσώπων

Επενδυτικά Προγράμματα

Λύσεις-Εκκαθαρίσεις

“Φορολογικός Σχεδιασμός Φυσικών & Νομικών Προσώπων”